Prodaja i Kooperacija

zrela paulovnija

Prodaja sadnica paulovnije za jesenju sadnju 2017.

Naš hibrid idealan je za proizvodnju tehničkog  drveta, ne samo zbog brzine rasta, veċ i zbog punoće i kvaliteta, kao i ključnih estetskih karakteristika – oblina, pravilnost rasta. Uspešnost njihovog prijema je 100%.  Cena jednogodišnje sadnice za biomasu i ogrev (standardna selekcija) je 1 evro. Cena jednogodišnje sadnice paulovnije Paulownia Europa hibrid, za tehničko drvo prve klase (ekskluzivna selekcija) je 2 evra.

Mi ne obećavamo plasman, već radimo na njemu. Cena paulovnije po kubnom metru za tehničko drvo (građu), sada se ne može predvideti, ali naša preporuka je da se računice prave na 80 do 100 evra po m3.

Cena biomase za proizvodnju peleta od paulovnije kretaće se u rasponu od 60 do 70 evra po toni, a prinos nakon svake druge godine, prema svim raspoloživim istraživanjima, kreće se u rasponu od 60 do 85 tona po hektaru, nakon dvogodišnjeg ciklusa.

Rezervacije možete vršiti svakog dana putem telefona: +381 60 444 61 17. Na veće količine, odobravamo popuste. Posebni popusti se odobravaju i za narudžbine izvršene do 1.oktobra.

Kada kupite sadnice, od našeg rasadnika Carsko Drvo D.O.O. dobijate besplatno kompletan konsalting, sve savete pismeno i usmeno o agrotehničkim merama i sva neophodna znanja za uspešnu sadnju i kvalitetan prinos paulovnije. Budući da naša kompanija planira da zaokruži proces od sadnje do plasmana paulovnije, svi naši kupci ulaze u bazu klijenata koji će imati prioritet pri budućem zajedničkom plasmanu ili finalnoj obradi.

KOOPERACIJA

Kooperacija se radi za potrebe proizvodnje peleta od paulovnije . Ona podrazumeva minimalno finansijsko učešće kooperanata, kao i minimalan rad neophodan za sadnju i uzgoj paulovnije. Kooperacija se pravi na parcelama od hektar i više. Za više informacija pozvati 060 444 61 17. Sva prava i obaveze kooperanata i naše kompanije definišu se ugovorom i aneksom ugovora.

Please follow and like us:
20